Meny

MENY VECKA 15

Varje dag erbjuder vi två dagens rätt varav en fiskrätt.

Vi har också a la carte meny samt vegetariska, gluten och laktosfria rätter. 

Dagensrätt: 92:-  Halv: 79:-

                                          Salladsbar & kaffe ingår.

                          Reservation för eventuella ändringar.

 

Måndag: 12 april. 

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor

 

 

Tisdag: 13 april.

Ost & senapsgratinerad falukorv med potatismos


Onsdag: 14 april.

Köttfärslimpa med stuvad vitkål



Torsdag: 15 april.

Gulaschsoppa med bröd 



Fredag: 16 april.

Piccata schnitzel med tomatsås & ris

 

Lördag 17  april.

Färsbiffar med stekt ägg

 

 

Söndag: 18 april.

Helstekt fläskytterfilé  med äpplemos & rödkål

       Vegetariskt

Kikärtsburgare med timjanolja:                   110:-

Grönskaspaj:                                                               80:-

        A la carte

Älgfärsbiff  med lingongräddsås:                  155:-

Fläskmedaljong med bearnaisesås:              155:-

Jägarschnitzel med champijonsås:                155:-

Biffstek med rödvinsås och persiljesmör: 170:-

Wienerschnitzel med stekt potatis:               170:-

Panbiff med lök:                                                       120:-

Hamburgertallrik 150 gr:                                     120:-

   +Ost:  5:-, +Bacon: 5:-

Hamburgertallrik 90 gr:                                      105:-

   +Ost:  5:-, +Bacon: 5:-

Gösfilé med dillsmörsås:                                     165:-

Rödspättafilé med tartarsås:                             150:-