Meny

MENY VECKA 19

Varje dag erbjuder vi två dagens rätt varav en fiskrätt.

Vi har också a la carte meny samt vegetariska, gluten och laktosfria rätter. 

Dagensrätt: 92:-  Halv: 79:-

                                          Salladsbar & kaffe ingår.

                          Reservation för eventuella ändringar.

 

Måndag: 3 maj

1. Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor

2. Stekt falukorv med senap & pepparrotssås

 

Tisdag: 4 maj

Kyckling med ris & currysås


Onsdag: 5 maj

Hemmagjorda köttbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka & lingonsylt



Torsdag: 6 maj

Helstekt fläskytterfilé med Dijon gräddsås & bacon bönor


Fredag: 7 maj

Schweizerschnitzel på fläskkött fylld med ost & rökt skinka

 

Lördag 8 maj

Köttfärslimpa med gräddsås & inlagd gurka

 

 

Söndag: 9 maj

Oxstek med gelé & grönsaker

       Vegetariskt

Kikärtsburgare med timjanolja:                   110:-

Grönskaspaj:                                                               80:-

        A la carte

Älgfärsbiff  med lingongräddsås:                  155:-

Fläskmedaljong med bearnaisesås:              155:-

Jägarschnitzel med champijonsås:                155:-

Biffstek med rödvinsås och persiljesmör: 170:-

Wienerschnitzel med stekt potatis:               170:-

Panbiff med lök:                                                       120:-

Hamburgertallrik 150 gr:                                     120:-

   +Ost:  5:-, +Bacon: 5:-

Hamburgertallrik 90 gr:                                      105:-

   +Ost:  5:-, +Bacon: 5:-

Gösfilé med dillsmörsås:                                     165:-

Rödspättafilé med tartarsås:                             150:-